Dalhalla med Malena Ernman och Helen Sjöholm som gästas av Sarah Dawn Finer och Nils Landgren

Malena Ernman gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer och Nils Landgren

Dalhallas fantastiska förvandling från kalkbrott till operamusikscen samt duktiga artisters framträdanden är en alldeles oslagbar kombination! Denna nutida amfiteater med en förtrollade akustik måste upplevas på plats i Rättvik.

6-8juli
För tionde sommaren i rad intar Malena Ernman Dalhalla som i år gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer och Nils Landgren.

För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen och ett band som består av några av Sveriges bästa instrumentalister. Tillsammans bjuder de på en helkvällskonsert.

Dag 1. Hemorten – Falun
Från västkusten ställer vi färden mot Dalarna och vi stannar för kaffe- och måltidspauser utmed vägen. Vi bor och äter middag på (6/7) First Hotell Grand i Falun (5/7 gäller logi på Scandic Hotel Borlänge City).

Dag 2. – Dalhalla
På förmiddagen har vi fritt att på egen hand se Falun. Senare tar vi en mindre rundtur i omgivningarna och ser Lugnets välkända skidstadion. Vi äter en tidig middag och åker i god tid till  Rättvik, för att vara med om kvällens konsert i Dalhallas unika miljö. Vi sitter utomhus på bästa parkettplats i det gamla kalkbrottet, så kläder efter väder gäller.

Dag 3. Falun – Hemorten
Vi får en lugn morgon innan vi checkar ut från hotellet och far nu öster om Siljan via Rättvik, Nusnäs med dalahästtillverkningen och Mora. På lämplig platser tas paus där det finns tillfälle att köpa mat/fika. På kvällen är vi hemma igen.

Sista resan har avgått
2018

OBS! SLUTSÅLD (Väntelista gäller)

DETTA INGÅR:
• Bussresa
• Reseledare
• 2 logi i dubbelrum
• 2 frukost
• 2 middagar
• 1 fika
• Konsertbiljett

AVGÅR:
Varberg 07.00 Kinna,
Borås 08.45.
Kungsbacka – Göteborg
07.00 – R45 norrut.

TILLÄGG:
Enkelrum: 690:-
Avbeställningsskydd: 120:-
Reseförsäkring: 175:-