Dalhalla och Dalarna

Malena Ernman & Helen Sjöholm


dal

Dalhallas fantastiska förvandling från kalkbrott till opera- och musikscen samt duktiga artisters framträdanden är en alldeles oslagbar kombination! Denna nutida amfiteater med en förtrollade akustik måste upplevas på plats i Rättvik.


Malena Ernman & Helen Sjöholm

6 och 7 juli, 3 dagar

SLUTSÅLT

Pris: 3850:-

 

Avgår:
Varberg 06,30 Kinna, Borås 08,15, Bollebygd, Göteborg 09,15 – R45 norrut.

Detta ingår:
Bussresa, reseledare, 2 logi i dubbelrum, 2 frukost, 2 middagar, 1 fika, konsertbiljett och entréer. Ev. entréer i Mora tillkommer.

Tillägg:
Avbeställningsskydd: 120:- Enkelhytt/rum: 620:-,  Reseförsäkring: 175:-,

7-9 juli

För nionde sommaren i rad intar Malena Ernman Dalhalla som i år gästas av Helen Sjöholm.
För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen och ett band som består av några av Sveriges bästa instrumentalister. Tillsammans bjuder de på två helkvällskonsert.

Dag 1. Hemorten –Sunne –Falun/Mora

Från västkusten ställer vi färden mot Dalarna och vi dricker kaffe efter några timmar. På lämplig plats tar vi lunchpaus och på eftermiddagen når vi fram till First Grand hotell i Falun eller Moraparken i Mora, beroende på vilket datum du reser. Middagen bjuds vi på hotellet.

Dag 2.  Dalhalla
Vi ser på Falun eller Mora och kan fritt välja att besöka orternas sevärdheter. Reseledaren ger tips  om vad som finns.  Vi gör vi en kortare rundtur i omgivningen vid lunchtid och sedan äter
vi tidig middag. I god tid beger vi oss till Dalhalla för att vara med om kvällens konsert i Dalhallas unika miljö. Vi sitter utomhus i det gamla kalkbrottet så kläder efter väder gäller.

Dag 3 Falun/Mora – Hemorten
Idag väntar sevärt längs Siljan som Nusnäs och Dalahästtillverkningen, Kyrkstallarna i Rättvik  och Mora eller Tällberg/Leksand beroende på var vi övernattat. På hemvägen stannar vi på platser där det finns tillfälle att köpa mat och fika och till kvällen har vi nått hemorterna igen.

human hair wigs human hair weave lancel pas cher louboutin pas cher oakley pas cher canada goose pas cher air max pas cher scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher