Kolmården

Familjeresa till Kolmården och Norrköping

kolm

Kolmården är en vildare värld, fylld av upple­velser för alla åldrar. Här kan du komma öga mot öga med en tiger i Tiger World, åka den världsunika linbanan Safari, låta en berguv flyga pirrigt nära i rovfågelshowen Wings och se delfinshowen Life som berör alla sinnen. Parken har nästan 500 000 besökare per år och med en gästnöjdhet på 96 procent är chansen stor att också du blir nöjd med besöket! I resans pris ingår biljett till Delfinshowen Life, den världsunika safarin, sälshowen med Kapten Sjösjuk, rovfågelshowen Wings, alla djurvisningar Bamses värld samt fria åk i alla attraktioner. För att hinna med att se och göra allt har du möjlighet att besöka parken två halvdagar. Norrköping är en spännande gammal industristad där spårvagnen kör precis som i Göteborg. Längs forsen i Motala ström ligger Laxholmen med Arbetets museum i det gamla bomullsspinneriet. Den lustiga formen har gett huset namnet Strykjärnet i folkmun. Hela miljön längs strömmen är sevärd med välbe­varad industrimiljö i ny skepnad. Den exotiska kaktusplanteringen i Carl Johans park är rolig att titta närmare på.

12 juli, 2 dagar

1990:-

Avgår:
Varberg 7.00 – Kinna – Borås 8.45. Kungsbacka – Göteborg 7.30.

Detta ingår:
Bussresa • Reseledare • 1 natt i dubbelrum • 1 frukost • Entré till Kolmårdens

Tillägg:
Avbeställningsskydd 120 kr • Enkelrum: 290 kr • Reseförsäkring: 145 kr

Barnrabatt 3-12 år 400 kr.
Ungdomsrabatt 13-16 år: 200 kr.

DAG 1 HEMORTEN – NORRKÖPING

Efter upphämtning i Västsverige går resan österut. Strax efter Jönköping, utefter Vätterns östra sida stan­nar vi för rast vid Brahehus vackra rastplats. Ta med egen matsäck eller köp din fika i serveringen. Strax efter kl. 13 kommer vi till Kolmårdens djur­park. Vi stannar hela eftermiddagen i parken och var och en besöker de olika sevärdheterna efter eget önske­mål. Serveringar är öppna för mat och fika. På kvällen samlas vi i bussen igen och fortsätter en kort stund till Norrköping där vi checkar in på Comfort Hotel Norrköping. För den som vill äta en sen mid­dag finns många möjligheter nära hotellet (ingår inte i resan).

DAG 2 NORRKÖPING – HEMORTEN

Efter frukostbuffé och utcheckning från hotellet väl­jer du själv dagens program. Den som vill följer med bussen för en ny dag i Kolmårdens djurpark med alla attraktioner. Annars fö­reslår vi en förmiddag i trevliga Norrköpings centrum. Här kan du besöka Arbetets museum, industriland­skapet, se kaktusplanteringen, shoppa eller bara ta det lugnt. Vid kl. 14 går bussen hemåt via Kolmården. Vi stan­nar på ett trevligt ställe där det finns möjlighet att köpa kvällsmat eller fika. På kvällen är vi tillbaks på hemor­terna igen.

human hair wigs human hair weave lancel pas cher louboutin pas cher oakley pas cher canada goose pas cher air max pas cher scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher