Colorline KRYSSNING  Oslo – Kiel

Bilder ovan: Gisle Björneby, Color Line

Att stiga ombord på Color Lines fartyg Magic eller Fantasy är som att komma till en storstad där alla sinnen mättas. Här finns butiker, parfymeri, taxfree shop, ett flertal restauranger från tapas till gourmet. Ta hand om dig lite extra och besök det fina träningscentret, eller slappna av i den fräscha spa-avdelningen, bada bubbelpool, unna dig ett frisörbesök eller varför inte njuta av utsikten över Oslofjorden med en drink eller en kopp kaffe. Fram emot kvällen är det underhållning av högsta klass med bejublad musikalshow, pianotrubadur, livejazz och klassisk musik. Vill man nattsudda är casinot och nattklubben öppet långt in på småtimmarna.

Dag 1 Hemorten – Color Line från Oslo
Resan startar med siktet inställt mot Oslo, halvvägs stannar vi för paus med tillfälle att fika. Vi stiger ombord på Color Lines lyxiga fartyg och har gott om tid att nyttja allt som finns att göra ombord. Äter gott gör du på någon av fartygets restauranger. Kvällens show ingår och är av toppklass, den genomförs i regel vid två tillfällen, se till att vara där i god tid.

Dag 2 Kiel – Lübeck
Vi får en lång och härlig frukost i stora buffématsalen innan vi är angör Kiel.  Lübeck ligger bara en dryg timmas bussresa bort och vi gör en kort rundvandring i Lübecks gamla stadskärna innan vi checkar in på Holiday Inn hotell i centrum. Under eftermiddagen och kvällen får vi tid att bekanta oss med staden på egen hand och prova på dess restaurangutbud. Ett gott tips är att ta en fika på underbara Niedereggers marzipanbutik & café samt att äta på hotellets fina restaurang till kvällen.

Dag 3 Lübeck – Hemorten
På förmiddagen gör vi shoppingbesök för att shoppa fina presentkartonger med choklad, handla vin, öl och andra godsaker att ta med oss hem. Därefter reser vi med buss hemåt via Puttgarden – Rödby och Helsingborg – Helsingör. Till kvällen är vi återigen tillbaks på hemorten.

Bilder ovan: Gisle Björneby, Color Line / Indav Oy/Kimmo Häkkinen, Color Line / Håvard Storvestre, Color Line

3 juni 2019

INGÅR:
• Bussresa
• Reseledare
• Kryssning med insides 2-bäddshytt
• 1 hotellnatt i 2-bäddsrum
• 2 frukostbufféer
• Färjor och vägskatter

AVGÅR:
Varberg 04,30, Horred, Kinna, Borås 06,00, Göteborg 07,00 – E6 norrut

TILLÄGG:
Enkelrum/enkelhytt: 890:-
Utsideshytt: 330:-
Avbeställningsskydd: 150:-

Tag med pass!