Mamma Mia! the Party på Rondo

Succén Mamma Mia! The Party till Rondo, Göteborg

Nu är det klart att Nikos Taverna slår upp portarna på Rondo i Göteborg hösten 2020. Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en Mamma Mia-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Ni kliver in i den underbart exotiska, grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos. Det kommer kännas som om ni hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö!
Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och Mamma Mia! The Party börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo.

MAMMA MIA

Rondo på Liseberg i Göteborg kommer byggas om och förvandlas till en grekisk taverna med kapacitet för ca 500 gäster. Det blir en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

Framflyttat till
8 och 29 maj
2021