Dalhalla, Jesus Christ Superstar

Missa inte sommarens stora musikalupplevelse i Dalhalla!

Jesus Christ Superstar är utan att överdriva en av världens största musikalsuccéer genom tiderna. Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden och setts av miljontals människor världen över.

Den första svenska uppsättningen spelades 1972 på Scandinavium i Göteborg.

I sommar är det Dalhalla som står värd för en stjärnspäckad konsertversion av Jesus Christ Superstar! I rollerna finner vi  Linus Wahlgren, Patrik MartinssonFred Johanson, Tord Hansson, mfl.

Dalhallas fantastiska förvandling från kalkbrott till musikalscen med duktiga artisters framträdanden är en alldeles oslagbar kombination! Denna nutida amfiteater med en förtrollande akustik måste upplevas på plats i Rättvik.

Dag 1. Hemorten – Falun
Från västkusten ställer vi färden mot Dalarna och vi stannar för kaffe- och måltidspauser utmed vägen. Vi tar in på First Hotell Grand i Falun som även serverar oss middag.

Dag 2. Sundborn och Dalhalla
Vi gör utflykt till vackra Sundborn, dalaorten med sina typiska dalaröda hus och där konstnären Carl Larssons Lilla Hyttnäs finns. Här finns konsthallen, museum och kyrkan som Carl Larsson färgsatte i början av 1900-talet. Efter middagen på hotellet beger vi oss till Dalhallas, för att vara med om kvällens konsert i Dalhallas unika miljö. Vi sitter utomhus på fina parkettplatser i det gamla kalkbrottet, kläder efter väder gäller.

Dag 3. Falun – Hemorten
Vid lunchtid är det dags att vända hemåt igen.  På lämpliga platser tas paus där det finns tillfälle att köpa mat/fika. På kvällen är vi tillbaks hemma igen.

!!INSTÄLLD!!

14 juli 2020

DETTA INGÅR:
• Bussresa
• Reseledare
• 2 logi i dubbelrum
• 2 frukost
• 2 middagar
• 1 fika
• Konsertbiljett
• Utflykt

AVGÅR:
Varberg 07,00, Horred, Kinna, Borås 08,15 – Vårgårda – Vara
Kungsbacka, Göteborg 07,00

TILLÄGG:
Enkelrum: 590:-
Avbeställningsskydd: 150:-